Metaaltechniek BV

Metaaltechniek BV

Metaaltechniek: un especialista en vak

Wij staan ​​onmiddellijk voor u klaar. Goed luisteren en daarna snel handelen es niet voor niets een ijzersterk handelskenmerk van Metaaltechniek geworden. Ook voor demostrations op de werkvloer zijn wij voor u beschikbaar. Groot de Klein Bedrijf? Wij helpen u graag verder.

 

Uw productiviteit verhogen en de totale productiekosten verminderen daar staat Metaaltechniek voor.

 

De innovatieve en kostenbewuste fabrikanten die Metaaltechniek vertegenwoordigt, garanderen u een totaalpakket op het gebied van frezen, schuren, slijpen en polijsten. Onze Grote Voorraad en 24 h. Levendsservice Helpt om uw Voorraad schuurmiddelen te verminderen. Tevens bieden wij logistieke oplossingen in de vorm van consignatievoorraden, scan-to-order, automatische bestelsystemen icm voorraadbeheer op de werkplek enz. enz. Wij denken ook op dit terrein graag nos conocimos.

Reden genoeg om eens nader kennis te maken? Bij ons staat de koffie altijd klaar, maar, hemos probado ook graag uw koffie! Bel voor een afspraak: 033-4558788

Fokke Bronsema

Metaaltechniek BV
Basicweg 15D
3821 BR
Amersfoort Países Bajos
Esta entrada fue posteada . Marcar el permalink.
Este sitio utiliza cookies para ofrecerle una mejor experiencia de navegación. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.